Den 29 november var avgångsklasserna på Prins Wilhelm på Saco-mässan l Älvsjö.

Deltagarna var nöjda med besöket och deltog på de seminarier och frågade om utbildningar och framtida yrken.mm. Även vår studievägledare Jonas Boudabous var nöjd med besöket!

Avgångsklasserna från Prins Wilhelm på Saco-mässan i Älvsjö. Avgångsklasserna från Prins Wilhelm på Saco-mässan i Älvsjö. Avgångsklasserna från Prins Wilhelm på Saco-mässan i Älvsjö.

Länk: https://www.saco.se/saco-studentmassor/  ->>

Inskickat av: Lars-Evert Larsson