Swedish Afrikaans Arabic Bulgarian Croatian Czech Dutch English Estonian German Persian Romanian Serbian Slovak Slovenian

Näringslivschefen Ingrid Gustafsson uppmuntrar entreprenörskap

Näringslivschefen Ingrid Gustafsson tycker att det är viktigt att uppmuntra entreprenörskap och har gjort en tradition av att bjuda eleverna på Prins Wilhelmgymnasiet som deltar i Ung företagsamhet på tårta.

I fredags, 7 maj, bjöds både elever som har deltagit och som kommer att delta i Ung företagsamhet på tårta. Under högtidliga former delades ut diplom och bokstipendium av Företagarna i KFV till företaget Events by Us UF som bl. a. anordnar den stora studentfesten i Flen den 5/6. Företaget vann tredje priset för bästa logotyp på regionala UF mässan i Strängnäs. Bokstipendium fick också de unga företagare från företaget Mat med Sting UF, som publicerade en kokbok med recept från Thailand, Indien, USA och Sverige. Ett pengastipendium på 500 kr. från Närprofil gick till eleven Marcus Obrelius från företaget Events by Us UF.

Företaget Events by Us UF fick stipendium för sina utmärkelserDiplom och bokstipendium av Företagarna i KFV till företaget Events by Us UF

Bokstipendium fick också de unga företagare från företaget Mat med Sting UFPengastipendium från Närprofil fick Marcus Obrelius

Sedan blev det tårtapartySedan blev det tårtaparty

Inskickat av:Katja Petkova