Swedish Afrikaans Arabic Bulgarian Croatian Czech Dutch English Estonian German Persian Romanian Serbian Slovak Slovenian

Träden som växer på bredden vid Rockelstadslott

Turismeleverna på Prins Wilhelm ska dra fram spökena från garderoben på slotten runtomkring Flen.

I fredags var turismeleverna på Prins Wilhelm gymnasiet på en rundvandring till två av Flens slott – nämligen Rockelstad och Yxtaholm slott. Vi gick igenom slottens historia och nuvarande verksamhet, samt berättade eleverna om myterna som finns runt slotten. Så kom eleverna fram till idén att utforma en paketturistresa med tema ”Spökena på slotten runtomkring Flen” som ska erbjudas till grupper, enskilda besökare och alla som är intresserade.

Träden som växer på bredden vid Rockelstad slottRockelstad slott

Vid Yxtaholm slottVid Yxtaholm slott

Träden som växer på breden vid Yxtaholm slottoch några var lite rädda för hästar

Inskickat av: Katja Petkova, E-post