Swedish Afrikaans Arabic Bulgarian Croatian Czech Dutch English Estonian German Persian Romanian Serbian Slovak Slovenian

NYA Prins Wilhelmgymnasiet

Våren 2016 flyttar Prins Wilhelm till nya lokaler i centrala Flen. Det innebär att du som elev kommer att gå din gymnasieutbildning i helt nya, toppmoderna undervisningslokaler och utrymmen som inspirerar till studier.

Det ger oss ännu bättre möjligheter att hjälpa dig att nå dina mål, vilket alltid har varit vår viktigaste drivkraft. Nu har ni som unga vuxna tagit ett stort beslut som rör er framtid – valet av utbildning.

Vi är därför extra stolta över att kunna erbjuda en miljö som tillhör bara er. En plats som speglar den förändring som sker när ni lämnar grundskolan. Är du nyfiken på Prins Wilhelms nya lokaler kan du läsa artikeln med arkitekten Torbjörn Almqvist på sidan 20. Du kan även läsa om alla program och inriktningar och möta några av våra elever och lärare. Jag hoppas det kan hjälpa dig i ditt val av gymnasium. Vill du veta mer kan du altid besöka vår hemsida eller ringa vår studie- och yrkesvägledare (SYV) Martina Granquist.
Varmt välkommen att söka någon av våra utbildningar!
Jonas Axelsson, stolt rektor.