Nya gymnasiet i Lästen

Välkommen till Prins Wilhelmgymnasiet!

Vi som arbetar på Prins Wilhelmgymnasiet hälsar dig välkommen till dina gymnasiestudier. Hos oss får du möjlighet att under tre år fördjupa och förstärka de kunskaper du redan har, lära dig mycket nytt, lära känna nya människor och utvecklas som individ.

Gymnasieskolan är frivillig och innebär fantastiska möjligheter, men den ställer också krav på dig som elev. För att skolgången ska bli så bra som möjligt, krävs att du som elev engagerar dig och samarbetar med studiekamrater och lärare. Vår ambition är att vi tillsammans ska ge dig möjligheter att utveckla din sociala förmåga, din arbetsdisciplin och bidra till gott självförtroende. När du slutar gymnasiet ska du vara väl förberedd för fortsatta studier och arbetsliv.

När du börjar som ny elev på Prins Wilhelm så får du ett informationshäfte som också är den information som ligger till grund för många av sidorna här på hemsidan. Vill du hellre läsa i pappersformat eller om du tappat ditt häfte så kan du ladda ner den här:

Hämta hem PDF:n "Välkommen som elev" ->>