www.prinswilhelmgymnasiet.se

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

VECKOBREV

15/4 - 22/4 PÅSKLOV

Glöm inte skicka in ansökan för skolkort inför läsår 19-20.
Sista ansökningsdag 10 Maj.
Läs mer på flen.se ->>

APL VO16
APL VO17

22/4 Måndag (Annandag påsk)

23/4 Tisdag
10:00-11:00 Elevkårens årsmöte. Dags att bestämma ny styrelse så är du intresserad kontakta oss!
E-post: PWs elevkår

24/4 Onsdag
15.40-17.00 Provtillfälle sal 208

13.00-15.00 Polisen informerar om polisutbildning, plan 200.

25/4 Torsdag
10.00-11.00 Skolkonferens (Flyttad till 9/5).

26/4 Fredag
Reviderad slutversion GY-arb. lämnas in för arkivering, gäller NA SA EK

Agneta Leijon

Me-IMG_20190225_115630-LIT.jpg

Webmaster på PW Agneta Leijon

Vad är din roll på PW
Jag jobbar med gymnasiets webbplats och ibland även på kommunens hemsida. Det händer även att jag gör affischer och trycksaker vid behov.

Vad tycker du är bra med Prins Wilhelmgymnasiet?
Just att vi är en liten skola, jag tycker det skapar bra förutsättningar för alla att bli sedda och att få vara med och påverka.

Vad läste du för program på gymnasiet?
Jag gick nått som hette Konsumtionslinjen med mycket vård- och omsorgsämnen samt matlagning och bak.

Vad tycker du är roligast med att jobba på en skola?
För min del är det att jag kan jobba mot både personal och elever, särskilt kul är det när vi får elever som engagerar sig i skolans hemsida och vill bidra med artiklar och idéer.

Vad har du för favoritintressen?
Jag är en riktig mångsysslare vad gäller intressen, men det är det några som jag alltid haft med mig och det är bild och konst framför allt akvarellmålning och naturfotografi. Så djur förstås och särskilt hundar och hundträning, trädgård och växter...och så naturligtvis att bygga hemsidor.. och just för tillfället har har jag även snöat in på kalligrafi...hmm..ok, jag ser att listan kan bli hur lång som helst så jag slutar här.. ;)

Har du något favorituttryck/quote/levnadsregel/citat?
Ganska många faktiskt men några som följt mig genom livet är.. "Man aldrig ska sluta att lära sig"..och "man kan allt man vill".

Sist men inte minst, vad käkar du helst på en fredagskväll?
..hmm..tror det får bli hemlagad pizza med bacon och banan..

Certifikat

Prins Wilhelmgymnasiet certifierade av Vård- och omsorgscollege 30 oktober 2017