Information om Sommarkort

Är du mellan 7-19 år eller student under 26 år och vill kunna åka buss i hela Sörmland, hela sommaren, för 500 kr? Då är vårt Sommarkort något för dig.

Från och med den 22 maj finns årets sommarkort till försäljning – kortet för dig som är 7-19 år eller studerande under 26 år.

Du köper enklast sommarkortet på Mina sidor där du laddar det på ditt befintliga gröna resekort. Du hittar produkten sommarkort under fliken "Sommarkort" när du är inloggad på Mina sidor. Produkten finns tillgänglig för försäljning från och med den 22 maj. Har du inget grönt reskort skaffar du enkelt ett sådant hos något av våra försäljningsombud eller på bussen. Glöm inte att registrera ditt kort på Mina sidor så får du automatiskt en tappa-bort garanti för alla produkter du har på kortet.

När kan du åka på Sommarkortet?

Sommarkortet kostar 500 kronor och gäller för obegränsat antal resor inom Sörmlands län med samtliga busslinjer (ej tåg, eller nattrafik) mellan 5 juni till 22 augusti 2019. Observera att sommarkortet endast är giltigt resehandling för ungdom mellan 7–19 år och studerande under 26 år med giltig student-ID från CSN, Mecenat eller ISIC. Notera alltså att Sommarkortet inte gäller för resor utanför Sörmlands län. Du som reser över länsgränsen måste lösa en separat biljett för denna resa.

Läs mer på: https://sormlandstrafiken.se/sommarkortet