Välj en snabbare väg till drömjobbet!

PRINS WILHELMGYMNASIET ERBJUDER DIG EN MÄNGD HÖGSKOLE- OCH YRKES- FÖRBEREDANDE UTBILDNINGAR SOM TAR DIG ETT STEG NÄRMARE DINA DRÖMMAR, ÄVEN OM DU INTE VET VILKA DE ÄR ÄN.

Hos oss kan du gå ett brett program som ger många valmöjligheter, oavsett om du vill studera vidare eller om du vill jobba direkt efter studenten. Du kan också välja ett praktiskt yrkesprogram som ger dig erfarenheter av arbetslivet. Tillsammans med vår studie- och yrkesvägledare kan du anpassa dina kurser utifrån vad du vill göra efter studenten och skapa de bästa förutsättningarna för dig att nå dit du vill.

För det är just det vi gör på Prins Wilhelm – vi hjälper dig att nå dina mål så du får en snabbare väg till ditt drömjobb. Välkommen att börja din resa hos oss!

EKONOMIPROGRAMMET
INTRODUKTIONSPROGRAMMET