Psst!

Kontrollera att du skrivit din mailadress korrekt när du kryssar i för egen kopia!

Elevhälsa/Skolsköterska

Elev- och skolhälsovård

Tänk på att läkar- och tandläkare besök skall förläggas till lektionsfri tid, ledighet beviljas endast i de fall då detta inte är möjligt! Vid läs- och skrivsvårigheter tar elev kontakt med sin mentor.

På skolan finns EHT - Elev hälsoteamet, som är beredda att hjälpa Dig i olika situationer.

Skolsköterska, skolläkare och skolkurator

Skolsköterska Ola KöhlerSkolsköterska: Ola Köhler
Telefon 0157-430 243, 072-1927377

Skolläkare: Rolf Wahlström
(Bokas genom skolsköterskan)

Skolpsykolog: Håkan Gustafsson

Skolkurator: Anna Barkne
Telefon 0157-430 535

Specialpedagoger

Telefon 0157-430 536

Specialpedagog
Åsa-Mette Svarvare

Specialpedagog
Per-Gunnar Andersson

Ungdomsmottagningen

Till Ungdomsmottagningen kan du som elev söka dig på egen hand eller tillsammans med dina föräldrar för både samtalsstöd och medicinsk hjälp. Ungdomsmottagningen ligger på Drottninggatan 17 med ingång från gården. Där arbetar barnmorska, kurator och läkare.

För öppettider och kontakt gå till Ungdomsmottagningens hemsida på kommunens webbplats www.flen.se eller Ungdomsmottagningens blogg->>
eller Ungdomsmottagningen på Facebook->>

UMO- Ungdomsmottagningen på nätet->>